Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 01 травня 2020 13:34

"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)

"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)Не секрет, що в складні важкі часи військових дій в зоні АТО першими на допомогу армії прийшли прості люди-волонтери. Так і зараз, коли на передовій лінії протидії COVID-19 опинились наші медичні заклади, медичні працівники, основне навантаження в забезпеченні засобами індивідуального захисту, дизінфікуючими препаратами, лікарськими засобами взяли на себе приватний бізнес, прості люди, меценати.

Про це розповів Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА:

"За фінансової підтримки нашого місцевого підприємства ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" компанії "ФрауМарта" (директор Ігор Кропивник) ми передали Черкаській районній лікарні с. Мошни, відділенню ПМСД (сімейна медицина), дизінфікуючий розчин, разові шпателі ЛОР, системи для вливання інфузійних розчинів, рукавички медичні, бахіли, шприци, маски, захисні костюми, халати, захисні окуляри, маски щитки, захисні екрани на суму близько 15 тис.грн.

Також, захисними костюмами та засобами захисту оснастили працівників сільської ради, що за службовою необхідністю змушені відвідувати домоволодіння осіб, що перебувають на самоізоляції та перебувають в зоні ризику".

"Разом ми в змозі впоратись з небезпекою та перемогти!" - зазначив Богдан Вікторович.
"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)"РАЗОМ МИ В ЗМОЗІ ВПОРАТИСЬ З НЕБЕЗПЕКОЮ ТА ПЕРЕМОГТИ!": РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ С. МОШНИ ПЕРЕДАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 15 ТИСЯЧ ГРН (ФОТО)
Наверх