Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Суспільство 18 травня 2020 13:00

"БУДЬМО ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ТА СУМЛІННИМИ ЗАРАДИ НАШИХ ДІТЕЙ", - БОГДАН ШКАРБУТА

"БУДЬМО ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ТА СУМЛІННИМИ ЗАРАДИ НАШИХ ДІТЕЙ", - БОГДАН ШКАРБУТАОдним з питань екології та благоустрою в селі є проблема стихійних сміттєзвалищ, що час від часу, особливо навесні, розростаються в межах села.

"Начебто і населення проінформоване, і вивіз побутових відходів налагоджено, виписані адміністративні попередження та штрафи, але сумління багатьох як мовчало так і мовчить. Як возили сміття в ліс, так і возимо - "на радість нащадкам", - розповідає Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА.

"Питання сміття на постійному контролі і моєму, і депутатів сільської та районної рад. - продовжує Богдан Вікторович - активну громадянську позицію та завжди активну допомогу у вирішенні багатьох питань економічного, культурного розвитку та благоустрою села надає депутат Черкаської районної ради, голова фракції ВО «Черкащани» Володимир ШИМАНОВСЬКИЙ. Володимир Михайлович особисто звернувся з проханням допомогти технікою для підгортання одного зі стихійних сміттєзвалищ в селі до директора ТОВ НВФ « Урожай», члена ради ВО «Черкащани» Олександра Воскобойніка. Сьогодні техніка цілий день працювала. Сміттєзвалище підгорнули та привели до належного стану".

"Якби ж ще так вирішувалось питання з сумлінням наших громадян. Бо коли одні намагаються зробити село кращим, чистішим та екологічно сприятливим до проживання, інші дбають тільки про себе та свою вигоду. Будьмо відповідальними та сумлінними", - підсумував Богдан Шкарбута.
"БУДЬМО ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ТА СУМЛІННИМИ ЗАРАДИ НАШИХ ДІТЕЙ", - БОГДАН ШКАРБУТА
Наверх