Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Політика / Черкаський район. Новини 29 травня 2020 06:00

У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВУ РДА (ФОТО, ВІДЕО)

У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВУ РДА (ФОТО, ВІДЕО)Голова Черкаської обласної державної адміністрації Роман Боднар представив новопризначеного керівника Черкаської районної адміністрації Володимира Клименка.

Очільник області доручив Володимиру Клименку забезпечити злагоджену роботу районної адміністрації в інтересах мешканців району. Він підкреслив, що новопризначений голова РДА пройшов ретельний відбір з-поміж інших кандидатів.

В своєму виступі голова Черкаської обласної державної адміністрації Роман Боднар зазначив, що для реалізації соціально-економічних та культурних програм розвитку регіону новопризначений голова повинен, насамперед, прислухатися до голосу громади та підтримувати співпрацю з депутатським корпусом, сільськими головами та керівниками місцевих органів влади. Застосовувати свої знання та набутий досвід під час роботи сільським головою та керівником Чигиринської райдержадміністрації. Керівна посада – це, насамперед, про відповідальність, кропітку роботу та про щоденну відповідь на запитання «що я можу зробити на користь?». Зараз закладаємо через довгострокові стратегічні цілі якісне підґрунтя для розвитку регіону. Цю ж роботу необхідно упроваджувати й на місцевому рівні.

У свою чергу, Володимир Клименко подякував Президенту України та очільнику Черкащини за довіру та запевнив, що прикладе максимум зусиль аби Черкаський район розвивався динамічно, а життя для мешканців було безпечним та комфортним. Відмітив про те, що район для нього є рідним, знає про специфіку, структуру і потенціал громад та готовий на тісну і плідну співпрацю з активом району.

Від імені Черкаської районної ради новопризначеного очільника РДА привітав голова ради Олексій Собко, а від голів сільських рад Мошнівського куща квітами та побажаннями - голова села Мошни Богдан Шкарбута та голова села Свидівок Світлана Вовк.

Довідка: Володимир Клименко народився 13 лютого 1982 року в с. Степанки Черкаського району Черкаської області. В 2010 році був обраний Степанківським сільським головою, в квітні 2015 року був призначений головою Чигиринської райдержадміністрації.
У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВУ РДА (ФОТО, ВІДЕО)У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВУ РДА (ФОТО, ВІДЕО)У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВУ РДА (ФОТО, ВІДЕО)У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВУ РДА (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх