Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 15 чер 2020 12:00

ПРО ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ЖИТЕЛІВ СЕЛА МОШНИ

ПРО ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ЖИТЕЛІВ СЕЛА МОШНИЗ 1 липня Мошнівська сільська рада відновлює перевезення пільгових категорій громадян - мешканців села Мошни.

Через наслідки тривалого карантину, відсутність відповідного державного фінансування на Черкащині громади відмовляються від перевезень пільгових категорій населення, пенсіонерів, інвалідів. Та влада села Мошни, в цей складний соціально-економічний період, вирішила зберегти можливість безкоштовного проїзду встановленим автобусним маршрутом для своїх односельців - пенсіонерів та інвалідів, що віддали свої роки тяжкій праці, отримавши взамін мізерні пенсії.

Як відзначив Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА: «Ми три роки підтримували пільгові категорії мошнівчан, самотужки організовуючи для них щотижня безкоштовні автобусні рейси за маршрутом «Мошни - Черкаси» і «Черкаси - Мошни». Тривалий карантин вніс свої корективи в налагоджену роботу. Проте ми, хочу наголосити, єдині в Черкаській області, вирішили зберегти дану послугу - соціальну підтримку. І вже з 1 липня мошнівські пільговики зможуть знову раз на тиждень безкоштовно їздити до Черкас і назад».

«Ми і надалі дбатимемо про наших односельців, які своїм життям і працею заробили право на пільгове перевезення», - наголосив Богдан Вікторович.
Наверх