Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини 05 лип 2020 20:08

СПІВПРАЦЯ ГРОМАДИ ТА ПОЛІЦІЇ - ОДНА ІЗ УМОВ ЕФЕКТИВНОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ (ФОТО)

СПІВПРАЦЯ ГРОМАДИ ТА ПОЛІЦІЇ - ОДНА ІЗ УМОВ ЕФЕКТИВНОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ (ФОТО)Вже майже чотири роки на території Мошнівської громади з ініціативи Голови села Богдана Шкарбути діє створене з активних жителів села Мошни Громадське формування в допомогу національній поліції "Мошнівська варта" в складі чотирнадцяти осіб під командуванням Олександра Муцалханова. В своїй діяльності "Мошнівська варта" керується Конституцією України та правовими актами, що регламентують роботу допоміжних поліції громадських формувань, з чітким підпорядкуванням Голові села та Національній поліції.

За чотири роки "Мошнівська варта" стала надійним помічником поліції в попередженні правопорушень та розкритті злочинів, скоєних в адміністративних межах села Мошни. Належне виконання покладених на формування обов'язків отримало позитивні відгуки та оцінку керівництва Черкаського районного відділу поліції ГУНП України в Черкаській області - "Мошнівська варта" справедливо визнана найефективнішим громадським формуванням помічників поліції в Черкаському районі.

4 липня уповноважені представники Черкаського районного відділу поліції ГУНП України в Черкаській області в урочистій обстановці нагородили командира ГФ "Мошнівська варта" Олександра Муцалханова і членів громадського формування Подякою Національної поліції.

Також Голова села, всі члени формування та керівництво нацполіції Черкаського району обговорили перспективи та подальшу співпрацю і координацію спільних дій в умовах створення об'єднаної територіальної громади, комплектації, технічного оснащення поліцейської станції, враховуючи, що умови та матеріальна база ( капітально переобладнані та відремонтовані приміщення колишнього "опорного пункту міліції") для цілодобової роботи якої в Мошнах вже створені.
СПІВПРАЦЯ ГРОМАДИ ТА ПОЛІЦІЇ - ОДНА ІЗ УМОВ ЕФЕКТИВНОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ (ФОТО)СПІВПРАЦЯ ГРОМАДИ ТА ПОЛІЦІЇ - ОДНА ІЗ УМОВ ЕФЕКТИВНОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ (ФОТО)СПІВПРАЦЯ ГРОМАДИ ТА ПОЛІЦІЇ - ОДНА ІЗ УМОВ ЕФЕКТИВНОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ (ФОТО)СПІВПРАЦЯ ГРОМАДИ ТА ПОЛІЦІЇ - ОДНА ІЗ УМОВ ЕФЕКТИВНОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ (ФОТО)СПІВПРАЦЯ ГРОМАДИ ТА ПОЛІЦІЇ - ОДНА ІЗ УМОВ ЕФЕКТИВНОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ (ФОТО)СПІВПРАЦЯ ГРОМАДИ ТА ПОЛІЦІЇ - ОДНА ІЗ УМОВ ЕФЕКТИВНОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ (ФОТО)
Наверх