Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 05 чер 2017 15:41

Укрпошта запустила послугу переказу коштів «З картки додому»

Укрпошта запустила послугу переказу коштів «З картки додому»Укрпошта розробила послугу, що не має аналогів на українському ринку,— переказ коштів з банківської картки з доставкою готівки отримувачу.

Про це інформує Міністерство інфраструктури України.

Переказати кошти можна, скориставшись адресним переказом (додому) або терміновим переказом (на автоматизоване відділення). Опція доставки додому доступна для будь-якого населеного пункту України.

Терміни доставки: протягом двох робочих днів відділення зв’язку — для адресного переказу і 15 хвилин — для термінового (з отриманням коштів у відділенні).

Запровадження даної послуги стало можливим завдяки партнерству Укрпошти з компанією portmone.com — лідером українського ринку онлайн-платежів і переказів та Райффайзен Банком Аваль.

Переказ коштів здійснюється з усіх платіжних карток Visa та MasterCard будь-яких банків України.
Максимальна сума одного переказу становить 14 999 грн.

Це ще один сервіс для здійснення грошових переказів, який спрощує процес відправлення коштів. Для здійснення переказу «З картки додому» відправнику потрібен тільки доступ до мережі Інтернет, необхідності відвідувати відділення немає.

Артур Муравицький, директор департаменту фінансового бізнесу ПАТ «Укрпошта»:
«Наразі послуги банків доступні для 65% населення, проте мережа відділень банків присутня лише в 6% населених пунктів. Тобто Укрпошта сьогодні — це єдина можливість для 35% наших громадян, які не мають доступу до фінансових і банківських послуг, отримати перекази з картки від своїх близьких та рідних. З одного боку, ми вирішуємо проблеми з переказом коштів для тих українців, які мешкають в населених пунктах, де відсутні відділення банків. З іншого, створюємо унікальну можливість не тільки переказати кошти рідним, у яких відсутня банківська картка, а й бути впевненим, що листоноша доставить переказ за вказаною адресою і передасть кошти безпосередньо в руки».
Наверх