Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Культура 23 травня 2017 19:33

РОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМ

РОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМПредставники Євангельських церков з різних куточків Черкаської області і не тільки зібрались 21 травня в Мошнівському сільському Будинку культури, щоб відзначити 500-ті роковини Реформації.

На відзначення ювілею в Мошнах пройшов Фестиваль християнської пісні.

З привітанням до вірян звернувся Голова села Мошни Богдан Шкарбута. В своєму слові Богдан Вікторович наголосив на важливості об'єднання церков різних конфесій навколо волонтерського руху та розбудови української держави, виховання особистості в дусі християнської любові один до одного.

Далі, промовляючи Ііісуса Христа, творчі колективи вірян виконували пісні як академічним хором, так і сучасним виконанням.
РОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМРОКОВИНИ РЕФОРМАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ В МОШНАХ ФЕСТИВАЛЕМ
Наверх