Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Відео 22 лип 2020 15:00

"НАСТАЮТЬ ЧАСИ, КОЛИ МІСЦЕВІЙ ВЛАДІ ВСЕ БІЛЬШЕ ДОВОДИТЬСЯ БРАТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ НА СЕБЕ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ВІДЕО)

"НАСТАЮТЬ ЧАСИ, КОЛИ МІСЦЕВІЙ ВЛАДІ ВСЕ БІЛЬШЕ ДОВОДИТЬСЯ БРАТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ НА СЕБЕ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ВІДЕО)Бездіяльність балансоутримувача доріг державного значення призвела до того, що обочини доріг державного значення Р-10 ( напрямок м. Канів) і Т-24-03 ( напрямок м. Корсунь) в адміністративних межах села Мошни заросли амброзією та бур'янами, обмежуючи тим самим видимість та можливості для маневру і зупинки транспортним засобам.

Так і не дочекавшись будь-якої реакції з боку Облавтодору не чисельні звернення місцевої влади, Голова села Мошни Богдан Шкарбута, як завжди, знайшов вихід з ситуації, що склалася. За технічного сприяння директора місцевого сільськогосподарського підприємства, депутата Мошнівської сільської ради Ігоря Кропивника обочини державних доріг були приведені до ладу власними силами.

"Настають часи, коли місцевій владі все більше і більше доводиться брати на себе відповідальність за своїх людей, свої території навіть в питаннях, що відносяться до компетенції і відповідальності державних установ", - зазначив Богдан Шкарбута.
Наверх