Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Економіка / Відео 28 лип 2020 13:40

В МОШНАХ ТРИВАЄ АКТИВНА ФАЗА ЖНИВНОЇ КАМПАНІЇ (ФОТО, ВІДЕО)

В МОШНАХ ТРИВАЄ АКТИВНА ФАЗА ЖНИВНОЇ КАМПАНІЇ (ФОТО, ВІДЕО)В селі Мошни триває активна фаза жнивної компанії.

В цьому особисто переконався Голова села Богдан ШКАРБУТА, який відвідав мошнівських хліборобів. Його метою було оцінити хід проведення жнив на базі одного із кращих господарств села Мошни - ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс».

На сьогодні господарство молотить озиму пшеницю, врожайність якої є нижчою ніж в минулому році. Проте підприємство сподівається отримати валовий збір інших зернових та технічних культур не менше, як у минулому році, попри примхи погоди.

"Ми чітко пропрацювали налагодження та підготовку техніки до жнив. Разом з головним агрономом підприємства Володимиром Лісовим відкоригували технологію вирощування пшениці, виходячи з її потенціалу навесні, що забезпечило позитивну економіку врожаю", - відзначив директор ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» Ігор КРОПИВНИК.

Успішна робота підприємства створює позитивні тенденції у розвитку аграрної галузі села, що дає змогу і надалі вдосконалювати та нарощувати об’єми виробництва. Важливим для місцевої влади є і збільшення розміру орендної плати для пайовиків-жителів села Мошни. Адже підприємство задає тенденцію щодо розміру орендної плати в регіоні. На що керівництво запевнило очільника села, що орендна плата однозначно буде збільшуватися до вище середньої в Черкаському районі.

Як завжди, Богдан Вікторович особисто поспілкувався з трудовим колективом хліборобів та передав кожному працівнику в цей наджаркий день по упаковці охолодженої мінеральної води, яка в розпеченому полі дорожче за срібло, та смаколики до обіду, випечені руками жіночої части апарату Мошнівської сільської ради.
В МОШНАХ ТРИВАЄ АКТИВНА ФАЗА ЖНИВНОЇ КАМПАНІЇ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНАХ ТРИВАЄ АКТИВНА ФАЗА ЖНИВНОЇ КАМПАНІЇ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНАХ ТРИВАЄ АКТИВНА ФАЗА ЖНИВНОЇ КАМПАНІЇ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНАХ ТРИВАЄ АКТИВНА ФАЗА ЖНИВНОЇ КАМПАНІЇ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх