Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Економіка 30 сер 2020 09:00

ДПС інформує: Боротьба з корупцією!

ДПС інформує: Боротьба з корупцією!Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що з метою покращення роботи в напрямку протидії корупції, вжиття дієвих заходів, направлених на профілактику і попередження корупційних правопорушень, виявлення злочинів у сфері службової діяльності серед працівників, відділом з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС області здійснюється постійний контроль щодо упередження неправомірних дій та бездіяльності, вчинення можливих корупційних правопорушень працівниками головного управління під час виконання своїх посадових обов’язків.

Велику роль в процесі боротьбі з корупційними правопорушеннями та зловживаннями відіграє розуміння та усвідомлення суспільством необхідності викриття та своєчасного повідомлення про факти неправомірних дій посадовців.

Звертаємо увагу, що в Державній податковій службі України функціонує «гаряча» телефонна лінія «Пульс»: 0800-501-007 (напрямок «4»), на яку можна повідомити про факти вимагання та отримання неправомірних вигод, інші протиправні дії з боку посадових осіб органів ДПС, або ж звернутись до відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Черкаській області за тел. (0472) 33-91-27 та ел. адресою відділу ([email protected]).
Наверх