Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 03 вер 2020 07:00

ДЕНЬ ЗНАНЬ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)

ДЕНЬ ЗНАНЬ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)День знань - завжди довгоочікуване свято, це день, який нікого не залишає байдужим. Тож, і в нашому дитячому садочку «Лісова казка» Мошнівської сільської ради відбулося свято «День знань», присвячене початку нового навчального року. В  цей день педагогічний колектив влаштував для вихованців чудове і прекрасне свято-квест, яке відбулося на території святково прикрашеного спортивного майданчика.

Дітей чекали незвичайні гості: лікар-Вітамінка (сестра медична О.А.Кириченко), Нехочуха (вихователь Н.М.Секрет), Домісолька (керівник музичний О.М.Малинко), Світлофор (вихователь Л.М.Мойсеєва), Супермен (інструктор з фізичного виховання І.В.Гончар), Чарівний олівець (вихователь Ткач Т.В.), Фея Знань (вихователь В.О.Карпенко).

Разом з казковими героями малята вирушили у захоплюючу подорож –квест до галявин: «Малята-здоров’ята», «Квіткової галявини», «Нехочухи», «Музичної», «Перехрестя», «Фізкультурної», «Малюємо дитинство», «Сюрпризної» - з відгадуванням загадок, іграми й танцями, музичним оркестром, а також веселим театралізованим дійством з веселою Нехочухою. До малят завітала  в гості фея Знань, яка розказала, як чудово бути розумними та допитливими. Фея Знань слухала малят і дивувалася, що у нашому дошкільному закладі маленькі дошкільнята такі розумні, спритні та допитливі та змогли переконати Нехочуху в тому, що навчатись – це дуже цікаво.

Тож і Нехочуха, познайомившись з нашими малятами, залучилася до веселих музичних ігор, флешмобу «Якщо весело живеться-роби так!». Також провели випробування на перевірку знань: чи не забули діти за літо те, чому їх навчили в дитячому садку. Діти веселилися разом з Домісолькою, робили вправи з Суперменом, повторили з лікарем Вітамінкою правила поведінки, щоб вберегтися від злого вірусу СОVID, з Світлоформ пригадали правила безпечної поведінки на дорогах, разом з Чарівним олівцем на асфальті малювали портрети своїх друзів.

В.о.завідувача Л.Л.Одинока привітала дошкільнят з святом Знань і колектив дошкільного закладу з початком нового навчального року. На завершення свята дошкільнята отримали солодкі  призи від Феї.

У дошкільнят залишилися яскраві і радісні враження від свята, вони ще довго згадуватимуть про такий цікавий та наповнений позитивними емоціями День знань.

Ось так відсвяткували ми веселе, цікаве свято, щедре на посмішки і квіти. А попереду - наполеглива та нелегка, але така важлива праця, всього колективу дошкільного навчального закладу «Лісова казка» для наших найдорожчих і найкращих вихованців.

Вихователь-методист Л.С.Рощепій
ДЕНЬ ЗНАНЬ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ДЕНЬ ЗНАНЬ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ДЕНЬ ЗНАНЬ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ДЕНЬ ЗНАНЬ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ДЕНЬ ЗНАНЬ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ДЕНЬ ЗНАНЬ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ДЕНЬ ЗНАНЬ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
Наверх