Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка 04 жов 2020 11:00

"ТВОРІТЬ ДОБРО І ВАМ ВОЗДАСТЬСЯ": "ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" ДЯКУЮТЬ ОЛЕКСАНДРУ МУЦАЛХАНОВУ

"ТВОРІТЬ ДОБРО І ВАМ ВОЗДАСТЬСЯ": "ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" ДЯКУЮТЬ ОЛЕКСАНДРУ МУЦАЛХАНОВУУ народі кажуть «Творіть добро і вам воздасться». Саме за таким принципом діє наш постійний спонсор, депутат Черкаської районної ради Муцалханов Олександр Леонідович.

Вихователі і батьки групи «Веселі ведмежата» ДНЗ «Лісова казка» висловлюють щиру вдячність Олександру Леонідовичу за активну участь, розумінні та вирішенні проблем нашого дитячого садочка, за те, що Він турбується про долю й виховання наших малюків, за постійну благодійну допомогу у створенні належних умов розвитку, навчання та виховання дошкільнят.

Цього разу було надано благодійну допомогу на придбання лінолеуму в спальну кімнату нашої групи.

Бажаємо Вам миру і благополуччя, здоров’я, оптимизму, мудрості у житті, віри, надії, любові у серці. Нехай надалі Ваше життя буде плідним, щедрим на здобутки та добрі справи, усі життєві дороги ведуть до успіхів.

Також хочемо подякувати Голові села Мошни Шкарбуті Б.В. за сприяння та підтримку в створенні належних умов перебування малюків в дошкільному закладі. І, звичайно, нічого б не вийшло без підтримки наших батьків Смаглія Якова, Гречки Валентина, Глушко Олі, які виконали роботи по укладці лінолеуму.

вихователі і батьки групи «Веселі ведмежата»

"ТВОРІТЬ ДОБРО І ВАМ ВОЗДАСТЬСЯ": "ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" ДЯКУЮТЬ ОЛЕКСАНДРУ МУЦАЛХАНОВУ"ТВОРІТЬ ДОБРО І ВАМ ВОЗДАСТЬСЯ": "ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" ДЯКУЮТЬ ОЛЕКСАНДРУ МУЦАЛХАНОВУ
Наверх