Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 21 жов 2020 06:00

"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)

"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення.

В ДНЗ «Лісова казка» стало традицією проводити Свято Осені. Цього року воно об`єднало ще й Свято Покрови та День Козацтва.

Свято пройшло 16 жовтня в старшій групі «Дзвіночки» і своєю змістовністю та різноманітністю спонукало піднесенню святкового настрою.
Вихователі (Скорина В.І.) та музичний керівник (Малинко О.М.) зуміли створити неповторну атмосферу свята та поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний колорит «Осіннього ярмарку» в піснях, таночках та неповторних номерах, в яких діти показали свої творчі здібності. Під слова пісень та віршів, під відповідний музичний супровід діти поринули у чарівну осінню атмосферу. На «Осінній ярмарок» завітали і славетні козаки, які показували свою спритність у змаганнях, танцях та піснях.

Діти отримали справжню насолоду від осіннього свята.
"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"ОСІННІЙ ЯРМАРОК" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
Наверх