Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне 22 жов 2020 10:00

БОГДАН ШКАРБУТА: УСПІШНА КОМАНДА – УСПІШНА ГРОМАДА!

БОГДАН ШКАРБУТА: УСПІШНА КОМАНДА – УСПІШНА ГРОМАДА!Приклад села Мошни довів, що спільними зусиллями небайдужих мешканців можна досягти успіху.

За п’ять років нам вдалося зробити чимало, а головне – сформувати команду небайдужих людей, які спільно, і кожен на своєму місці, забезпечують позитивний результат, торуючи шлях до успіху.

І тепер, маючи знання, досвід і відповідні напрацювання, наша «команда успіху» готова взяти на себе відповідальність за творення і розбудову успішної Мошнівської об’єднаної територіальної громади.

Так, ми проведемо моніторинг і наведемо лад в питанні сплати підприємствами і організаціями арендної плати за користування землями комунальної власності, що забезпечить збільшення надходжень в бюджет громади.

Систематизуємо збирання, сортування та вивезення сміття шляхом створення відповідного комунального підприємства.

Приведемо інфраструктуру сіл об’єднаної громади в рівень з Мошнами і продовжимо розвивати і модернізувати вже єдину інфраструктуру ОТГ.

Створимо сучасний ЦНАП і забезпечимо доступність надання адміністративних послуг населенню громади.

Забезпечимо виведення на новий якісний рівень закладів освіти і медицини.

Забезпечимо безкоштовний проїзд пільгових категорій громадян.

Забезпечимо сприятливі умови для розвитку бізнесу на території ОТГ.

В рамках безпекових програм забезпечимо роботу дільничних офіцерів поліції і громадського формування зі сприяння діяльності правоохоронних органів для контролю та запобіганню росту рівня злочинності, а також систематизуємо та поліпшимо діяльність пожежних команд громади.

Ми знаємо як і можемо досягти успіху і вивести об’єднану територіальну громаду на якісно новий, європейський рівень життя…

Звертаюся до всіх мешканців Громади: не вірте пустопорожнім і нездійсненним обіцянкам некваліфікованих, необізнаних з діяльністю місцевого самоврядування кандидатів, за якими стоять «грошові мішки», що прагнуть контролювати депутатів і голову задля досягнення своїх меркантильних бізнесових інтересів.

Долучайтесь до розбудови успішної об’єднаної територіальної громади і підтримайте фахову і перевірену конкретними справами «команду успіху».

Ми – не обіцяємо, ми – робимо!

Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА
Наверх