Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Політика 31 жов 2020 08:00

"НАМ ВСЕ ВДАСТЬСЯ. АДЖЕ МИ МАЄМО ДОСВІД, БАЖАННЯ І НАЙКРАЩИХ В СВІТІ ЛЮДЕЙ" - БОГДАН ШКАРБУТА

"НАМ ВСЕ ВДАСТЬСЯ. АДЖЕ МИ МАЄМО ДОСВІД, БАЖАННЯ І НАЙКРАЩИХ В СВІТІ ЛЮДЕЙ" - БОГДАН ШКАРБУТА
Шановні жителі Мошнівської об’єднаної територіальної громади! Дорогі земляки!


Відбулися перші вибори органів влади Мошнівської ОТГ, яка відтепер об’єднує дванадцять сіл Мошнівського куща.

Я щиро вдячний всім, хто не залишився байдужим до нашого спільного майбутнього, хто прийшов на виборчі дільниці і зробив свій вибір.

Виборча кампанія, яка вперше пройшла за партійною системою з відкритими списками, була не з легких. Не обійшлося без бруду, брехні та образ. Та в переважній більшості все ж превалювали здорова боротьба ідей і бачення розвитку.

Я вдячний усім, хто підтримав мене як кандидата на посаду голови Мошнівської ОТГ. Вдячний членам своєї команди. Вдячний політичним опонентам. Ми всі прагнемо зробити нашу громаду потужною і квітучою. І я запрошую до співпраці усіх людей доброї волі з цікавими ідеями та бажанням працювати на благо нашої малої батьківщини.

Результати виборів підтвердили правильність обраного нашою командою п’ять років тому шляху розвитку. І велика підтримка не тільки мошнян, а і мешканців усіх сіл громади – це не тільки оцінка нашої діяльності, а й велика довіра, яку ми не зрадимо ніколи!

Попереду у нас багато роботи. Першочергово доведеться фактично з нуля створити всю вертикаль влади ОТГ, де все і всі, як цілісний механізм, працюватимуть на добробут і розвиток. Маємо прийняти ряд важливих організаційних, юридичних, фінансових рішень, пов’язаних з прийняттям на баланс навчальних, медичних та інших закладів, які раніше підпорядковувались району. Маємо створити інфраструктуру, яка об’єднуватиме всі наші села, і багато іншого.

Та я переконаний, що нам все вдасться. Адже ми маємо досвід, маємо бажання, і маємо найкращих у світі, дружних, креативних, ініціативних і працьовитих людей – мешканців великої Мошнівської об’єднаної Громади.

Тож, щиро дякую всім за довіру, і - до праці!

З повагою,
Голова Мошнівської ОТГ Богдан Шкарбута
Наверх