Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 13 лис 2020 07:00

"Розумна громада": Оголошено конкурс для громад, які хочуть стати Smart City

"Розумна громада": Оголошено конкурс для громад, які хочуть стати Smart CityБудь-яка громада в Україні, яка хоче розвивати у себе «розумні технології» і потребує експертної підтримки, має шанс безкоштовно отримати консультацію та аудит фахівців ІТ-компанії FDI Ukraine, які брали участь у створенні Smart City для Києва та інших територіальних громад.

Про це інформує пресслужба Черкаської обласної ради.

Ви розумієте, що обробляти дані у паперовому вигляді чи навіть у екселі чи ворді – це вже неефективно. Ви хочете приборкати хаос в управлінні громадою, приймати управлінські рішення, які грунтуються на достовірній інформації і статистиці. Ці рішення Ви хочете отримувати швидко, в режимі реального часу. Ви хочете бути впевненими у безпеці ваших даних. Отже вам точно не обійтися без сучасних ІТ-технологій.

Громада - переможець конкурсу, який оголосила компанія FDI Ukraine, отримає безкоштовний аудит згідно методики міжнародного стандарту карти рішень Smart City, в результаті якого громада матиме:

- індивідуальний план розвитку Smart City
- індивідуальний план впровадження рішень.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно до 30 листопада 2020 року заповнити АНКЕТУ.

.Переможець буде оголошений 2 грудня 2020 року.

Контакти для більш детальної інформації: [email protected]  +38 (066) 6699988

Довідка:

FDI Ukraine  - ІТ-компанія, яка створює програмні продукти для Smart City. Головний продукт компанії - єдине інтегроване рішення для управління даними та процесами міста - Платформа Urbio. На базі цієї платформи можна побудувати єдину інформаційну систему міста за рахунок інтеграції всіх систем міста, як старих, так і нових, та їх даних.

Urbio - платформа для розумного міста, яка успішно випробувана і працює вже кілька років в Києві, проте, завдяки її «хмарній» архітектурі, вона може використовуватися у будь-якій громаді (дізнатись більше - за ПОСИЛАННЯМ).
Наверх