Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 20 лис 2020 10:00

ДО ДНЯ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ: "ПОДІЇ, ЩО ЗМІНИЛИ ДОЛЮ УКРАЇНИ"

ДО ДНЯ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ: "ПОДІЇ, ЩО ЗМІНИЛИ ДОЛЮ УКРАЇНИ"21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Цей день було започатковано у 2014 році.

Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, які стали учасниками цих подій, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Значення тих подій неможливо переоцінити, адже протягом листопада 2013 – лютого 2014 років відбулося найважливіше для української нації – пробудження свідомості суспільства.

На сторінках багатьох сучасних книг закарбовано надзвичайно важливий період України і це допомагає всім нам згадати, побачити наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української нації. Революція Гідності сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму і показала важливість національної ідеї. Нині триває за неї боротьба.

Готуючись до відзначення Дня Гідності та Свободи, в Мошнівській сільській бібліотеці організована книжкова виставка «Події, що змінили долю України». На ній представлено , романи, оповідання, нариси, присвячені подіям в Україні початку ХХІ століття. Всіх бажаючих запрошуємо до бібліотеки на перегляд виставки.

Мошнівська сільська бібліотека
Наверх