Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 13 чер 2017 13:37

В МОШІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЯ ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ДІТЕЙ "З КНИГОЮ В МИНУЛЕ І МАЙБУТНЄ"

В МОШІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЯ ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ДІТЕЙ "З КНИГОЮ В МИНУЛЕ І МАЙБУТНЄ"Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя, та здійснення мрій, перші казки, вірші. З книгою кожен мандрує в минуле й майбутнє.

13 червня бібліотекарі Мошнівської сільської бібліотеки разом з учителями пришкільного табору Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ст. організували для дітей цікаву екскурсію до бібліотеки.

Для дітей організували конкурсно–ігрову, розважальну програму, де була представлена книжкова виставка «Що за диво ці казки», цікаві вікторини, загадки, ігри, конкурси. Діти були досить активними і залишилися дуже задоволені. Під час свята діти переглядали мультфільми, проводили голосні читання, мандрували Україною, грали в літературні лавочки «Книга по колу», під час яких кожен розповідав про свою улюблену книгу.

Сподіваємось, дітвора отримала заряд бадьорості, позитивної енергії, та отримала багато нової, цікавої інформації про книги, які можна прочитати, завітавши до сільської бібліотеки .
В МОШІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЯ ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ДІТЕЙ "З КНИГОЮ В МИНУЛЕ І МАЙБУТНЄ"
Наверх