Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 21 гру 2020 10:00

МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)

МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)
В суботу, 19 грудня, вся Україна святкувала День Святого Миколая.


***


За дорученням Мошнівського сільського голови Богдана Шкарбути, разом із старостами Кумейківського та Софіївського старостатів, депутат Мошнівської сільської ради від партії «Слуга народу» Андрій Копієвський привітав вихованців садочків Кумейок, Березняків і Софіївки з Днем Святого Миколая.

Завітавши до малечі в гості, депутат взяв участь у святкових заходах і вручив діткам подарунки.

Зворушені увагою батьки та діти подарували дорогим гостям сонячні квіти, власноруч виготовлені символи новорічно-різдвяних свят - пухнасті ялиночки, а також святкові програми.

Щирість малечі, вдячність батьків на адресу Андрія Тимофійовича і його команди прослідковувались у кожному святковому виступі. Жителі сіл щиро вдячні Андрію Копієвському за увагу і турботу.

***


За доброю традицією, Миколаєм для мошнівської малечі стали особисто Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута та підприємство ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» компанії «Фрау Марта» в особі голови правління Ірини Павленко та директора, депутата Мошнівської сільської ради від партії «Слуга народу» Ігоря Кропивника.

Близько сотні солодких подарункових набори отримали від дорогих гостей вихованці ДНЗ «Лісова казка». Також Богдан Шкарбута від себе особисто кожній групі подарував довгоочікувані музичні мініцентри.

***


Чудове свято від Мошнівської сільської ради і Будинку культури села Мошни, проведене за сприяння та фінансової підтримки Благодійного фонду «МХП - громаді» та депутата Черкаської обласної ради від ВО «Черкащани» Олександра Воскобойніка, отримали всі дітки сіл Мошнівської громади, які завітали цього дня на святкове дійство в Мошнівський сільський Будинок культури.

Цікава дитяча вистава з ігровими елементами у виконанні артистів Черкаського академічного театру ляльок «Як комахи Новий рік зустрічали», тепла атмосфера, казкові фотозони, новорічна ялинка та солодкі подарунки кожному учаснику свята від справжнього Миколая надовго залишаться в маленьких дитячих сердечках.

***


Завітали на святкування до діточок в Тубільці та Шелепухи з привітанням і подарунками і представники ТОВ "Пономар" (керівник Сергій Вікторович Якименко).

Хай Святий Миколай принесе в дім та серце кожному з нас ЛЮБОВ, ЩАСТЯ ТА ДОБРО!
МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ (ФОТО)
Наверх