Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 18 чер 2017 07:46

МОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ

МОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІНапередодні Дня медика в Будинку культури села Мошни вітали працівників Мошнівської районної лікарні.

Багато теплих слів і слів подяки за нелегку, але таку благородну і життєво важливу працю, почули в цей день працівники лікарні.

Як завжди, не з порожніми руками завітав на свято Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА. Вітаючи колектив лікарні, Богдан Вікторович від імені Мошнівської сільської ради передав 6 тисяч гривень на придбання в лікарню нової пральної машини, а для сімейної медицини пообіцяв виділити пальне для функціонування лікарняного транспорту.

Від імені Голови Ради директорів Групи компаній "Маїс" Сергія ТЕРЕЩУКА лікарні подарували мікрохвильову піч.

Головний лікар Любов ІВАЩУК грамотами і подяками відзначила кращих працівників закладу, а творчі колективи Будинку культури подарували присутнім Святковий концерт.
МОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІМОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІМОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІМОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІМОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІМОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІМОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІМОШНИ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ
Наверх