Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини 28 гру 2020 06:00

ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)

ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)У Мошнівській дитячій музичній школі відбулася урочиста подія. Вже стало традицією збиратись всім у дружньому колі під Новий рік, біля красуні-ялинки у чудовій казковій залі, щоб виконати дуже важливу місію – це свято, якого з нетерпінням чекали наші учні, - «Посвята в юні музиканти». Для майбутніх зірочок це був перший виступ на святковому концерті, де вперше відкрились двері в чарівний світ музики.

На наших першокласників, юних музикантів, котрі вперше почали навчальний рік в Мошнівській дитячій музичній школі, чекало дуже багато сюрпризів, а саме головне - учні отримали свій перший документ у школі – це диплом першокласника.

Та яке ж свято без подарунків. Робити добрі справи, допомагати іншим - саме за таким принципом діє Мошнівський сільський голова Богдан Вікторович Шкарбута, який підготував для вихованців-першокласників солодкі подарунки. Ми цінуємо Вашу щедрість, доброту і підтримку.

Також хочеться висловити слова подяки директору Будинку культури Лесі Гаврилюк за надану допомогу у проведенні цього заходу.

Викладачам музичної школи бажаю нескінченних творчих ідей, а також дякую Вам за відданість своїй справі.

Новий рік от-от настане. Це час неймовірного настрою. У ці казкові дні подаруйте частиночку свого тепла, любові та радості тим, кого любите і поважаєте.

директор Мошніської ДМШ Віта Бойко
ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ (ФОТО)
Наверх