Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти / Відео 25 чер 2017 22:31

З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)

З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)24 червня Мошни відзначили Свято Випускного вечора.

Дюжина молодих, розумних, цілеспрямованих і енергійних хлопців і дівчат цього дня переступили поріг дорослого життя.

Теплі слова, вітання, настанови і побажання звучали з вуст вчителів, батьків. Привітали випускників і Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута та депутат Мошнівської сільської ради, директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" компанії "Фрау Марта" Ігор Анатолійович Кропивник, які, крім поздоровлень, подарували випускникам незабутній супровід військового духового оркестру та цінні подарунки кожному.

Зі сцени Будинку культури, допомогу в святковому оформлені якої надав Голова Ради директорів Групи компаній "Маїс" Сергій Миколайович Терещук, віршами, піснями і танцями вітали своїх старших товаришів молодші покоління.

Не обійшлося Свято і без традиційного прощального вальсу.



Дорогі випускники!


Цей день для Вас є особливим! Від того, який кожен із Вас обере шлях, від того, які далі ви прийматимете рішення, залежить Ваше життя, і життя нашої країни в цілому! Нам би дуже хотілося, аби всі Ви були щасливі. Нехай Вам вдасться зробити більше, аніж вдалося Вашим батькам. Ви – інтелектуальний потенціал нашого країни. Ви – майбутнє нашої держави.

Бажаємо Вам правильних рішень! Іти по життю сміливо та гідно, не боятися перешкод і поразок. Вчіться долати їх та не відступати від власних мрій. Не втрачайте оптимізму! Не буває легких шляхів до успіху – не забувайте про це. І пам’ятайте – Світ відкритий для Вас! Усе у Ваших руках!
З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)З ВІРОЮ В МАЙБУТНЕ: МОШНИ ВІДЗНАЧИЛИ "ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - 2017" (фото, відео)
Наверх