Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Надзвичайні події 03 лип 2017 21:24

ВСІ ПОСТРАЖДАЛІ ВНАСЛІДОК СТИХІЙНОГО ЛИХА МАЮТЬ ЗВЕРНУТИСЬ ДО СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ЗАВДАНИХ ЗБИТКІВ, - БОГДАН ШКАРБУТА

ВСІ ПОСТРАЖДАЛІ ВНАСЛІДОК СТИХІЙНОГО ЛИХА МАЮТЬ ЗВЕРНУТИСЬ ДО СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ЗАВДАНИХ ЗБИТКІВ, - БОГДАН ШКАРБУТАСтихійне лихо першого дня липня наробило Мошнам багато лиха.

Так, за заявами громадян, пошкоджено покрівлі близько 8 житловим будинкам та ще близько 20 нежитловим спорудам! Суттєво пошкоджено зелені насадження в громадських місцях, покрівлю Мошнівського будинку культури, Спасо-Преображенського храму! Близько 6 пошкоджень ліній електромереж лише тільки в адміністративних межах Мошнівської сілської ради.

Я особисто тримаю на контролі організацію і проведення ремонтно-відновлювальних робіт наслідків природного лиха. Всі постраждалі особи можуть звернутися до сільської ради для оформлення необхідних документів для подальшої компенсації завданих людському майну збитків. Всі отримають вичерпні консультації для виходу із складної ситуації.

Для визначення розмірів збитків ми в короткі терміни складемо акт обстеження, дефектний акт та кошторис розрахунків, які в подальшому дадуть можливість людям отримати компенсації від держави.

Я вдячний Мошнівському лісництву за надану допомогу в подоланні стихії і її наслідків. На даний час, за інформацією районного РЕСу, залишились без електропостачання вул. Ткаліча, А.Синчака, П.Оніщенка, Котовського, Марченка, Кооперативна, частково Шкільна, Садова. Складність пошкоджень лінії високої напруги в 10 000 V не дозволяє ремонтним бригадам швидко відновити подання напруги. За попередніми розрахунками, до 7 липня електропостачання має бути відновлено повністю.

Голова села Мошни Богдан Шкарбута
ВСІ ПОСТРАЖДАЛІ ВНАСЛІДОК СТИХІЙНОГО ЛИХА МАЮТЬ ЗВЕРНУТИСЬ ДО СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ЗАВДАНИХ ЗБИТКІВ, - БОГДАН ШКАРБУТАВСІ ПОСТРАЖДАЛІ ВНАСЛІДОК СТИХІЙНОГО ЛИХА МАЮТЬ ЗВЕРНУТИСЬ ДО СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ЗАВДАНИХ ЗБИТКІВ, - БОГДАН ШКАРБУТАВСІ ПОСТРАЖДАЛІ ВНАСЛІДОК СТИХІЙНОГО ЛИХА МАЮТЬ ЗВЕРНУТИСЬ ДО СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ЗАВДАНИХ ЗБИТКІВ, - БОГДАН ШКАРБУТАВСІ ПОСТРАЖДАЛІ ВНАСЛІДОК СТИХІЙНОГО ЛИХА МАЮТЬ ЗВЕРНУТИСЬ ДО СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ЗАВДАНИХ ЗБИТКІВ, - БОГДАН ШКАРБУТА
Наверх