Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Культура 08 бер 2021 12:00

ПЕРВОМАЙСЬКА "ГОРЛИЦЯ" ПРЕДСТАВИЛА МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ НА "КРУТОМУ ЗАМІСІ" (ФОТО)

ПЕРВОМАЙСЬКА "ГОРЛИЦЯ" ПРЕДСТАВИЛА МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ НА "КРУТОМУ ЗАМІСІ" (ФОТО)
У селі Мельники на Чигиринщині відбулися традиційні Весняні зустрічі мистецького фестивалю "Крутий Заміс". Мошнівську територіальну громаду на фестивалі цього року представив творчий колектив "Горлиця" Первомайського Будинку культури.

Про це розповіла депутатка Мошнівської сільської ради, директорка Будинку культури села Первомайське Тетяна Маринчак:

"Мрії здійснюються, якщо цього дуже хотіти! Приємні, яскраві, дуже круті враження від «Кутого замісу» залишаться назавжди в серцях у колективу «Горлиця» Первомайського БК!

Ми мали таку класну можливість насолодитися природою Холодного Яру, розбудити весну, заспівати своїх пісень, почути відомих українських артистів і народні творчі колективи, познайомитись із відомим українським казкарем Сашком Лірником, поспілкуватися із Наталією Старіковою і «Черкащанами», ближче познайомитись із директором БФ «МХП-Громаді» Тетяною Волочай, яка так захоплююче проводила це дійство, скуштувати смачні українські страви, прийняти участь в конкурсах.

Щиро дякуємо за організацію заходу, шалений настрій, неперевершені враження депутату обласної ради Олександрові Воскобойніку, ініціатору заходу та помічнику депутата облради Юрію Романчі.

Дякуємо і бажаємо організаторам та учасникам заходу міцного здоров'я та творчих успіхів! Чекаємо на нові зустрічі!"
ПЕРВОМАЙСЬКА "ГОРЛИЦЯ" ПРЕДСТАВИЛА МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ НА "КРУТОМУ ЗАМІСІ" (ФОТО)ПЕРВОМАЙСЬКА "ГОРЛИЦЯ" ПРЕДСТАВИЛА МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ НА "КРУТОМУ ЗАМІСІ" (ФОТО)ПЕРВОМАЙСЬКА "ГОРЛИЦЯ" ПРЕДСТАВИЛА МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ НА "КРУТОМУ ЗАМІСІ" (ФОТО)ПЕРВОМАЙСЬКА "ГОРЛИЦЯ" ПРЕДСТАВИЛА МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ НА "КРУТОМУ ЗАМІСІ" (ФОТО)ПЕРВОМАЙСЬКА "ГОРЛИЦЯ" ПРЕДСТАВИЛА МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ НА "КРУТОМУ ЗАМІСІ" (ФОТО)ПЕРВОМАЙСЬКА "ГОРЛИЦЯ" ПРЕДСТАВИЛА МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ НА "КРУТОМУ ЗАМІСІ" (ФОТО)ПЕРВОМАЙСЬКА "ГОРЛИЦЯ" ПРЕДСТАВИЛА МОШНІВСЬКУ ГРОМАДУ НА "КРУТОМУ ЗАМІСІ" (ФОТО)
Наверх