Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 14 бер 2021 07:30

ПАТРІОТИЗМ НЕ МАЄ ВІКУ

ПАТРІОТИЗМ НЕ МАЄ ВІКУ
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості Верховна Рада України 17 січня 2017 року прийняла постанову "Про встановлення Дня українського добровольця". Відповідно до неї щороку 14 березня в нашій державі відзначають День українського добровольця.

14 березня 2014 року розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, коли понад п’ять сотень бійців Самооборони Майдану прибули на полігон в Нові Петрівці Київської області та стали на захист Батьківщини від російського агресора – тоді, коли слова «…Душу й тіло ми положим за нашу свободу…» стали не просто рядками Гімну, але й закликом до дії.

До цієї дати в Мошнівській сільській бібліотеці організована виставка–огляд та відео перегляд «Пам'яті добровольців». В День добровольця ми схиляємо голови перед подвигом кожного з них.
ПАТРІОТИЗМ НЕ МАЄ ВІКУ
Наверх