Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Економіка 02 травня 2021 06:00

«Електронний кабінет роботодавця» – швидко, зручно, ефективно!

«Електронний кабінет роботодавця» – швидко, зручно, ефективно!
«Черкаська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості прагне зробити послуги максимально доступними і комфортними, тому активно пропонує клієнтам-роботодавцям користуватись «Електронним кабінетом роботодавця» на web – сайті державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.», - зауважив директор філії Олександр Гриценко.

«Електронний кабінет роботодавця» зорієнтований, в першу чергу, на скорочення витрат часу для відвідування служби зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців з фахівцями служби.

Такий «кабінет» є, по суті, персональним автоматизованим робочим місцем, яке надає можливість роботодавцям подати звітність до Черкаської філії в режимі онлайн, переглянути стан укомплектування заявлених вакансій, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме, а також визначити кількість направлень, які видані претендентам на роботу. Є можливість перевірити актуальність реквізитів свого підприємства, які містяться в базі служби зайнятості. Крім цього, «Електронний кабінет» допомагає роботодавцю здійснити моніторинг договорів на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру і на працевлаштування після професійного навчання.

Олександр Гриценко поінформував, що для створення власного електронного кабінету роботодавцю необхідно звернутися в Черкаську районну філію, повідомити адресу електронної пошти, сформувати логін і пароль, за допомогою яких авторизуватися і отримати доступ до послуг на сайті Державної служби зайнятості. На сьогодні створено більше 250 Електронних кабінетів роботодавців Черкаського району на сайті служби зайнятості. Це не тільки перші кроки до електронного документообігу, але і можливість більш швидкого пошуку претендентів на вакансії.

Застосування у роботі Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості електронних сервісів направлено на вирішення головної мети, що стоїть перед службою зайнятості – забезпечення роботою громадян та швидке вирішення кадрових питань роботодавців Черкаського району.

За більш детальнішою інформацією можна звернутися до Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, яка розташована за адресою м. Черкаси, пров. Чалова, 17, конт. тел (0472) 71-18-13
Наверх