Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 25 бер 2021 14:19

КОРОНАВІРУС В УКРАЇНІ: ЧЕРКАЩИНА ПЕРЕЙШЛА ДО "ЧЕРВОНОЇ" КАРАНТИННОЇ ЗОНИ

КОРОНАВІРУС В УКРАЇНІ: ЧЕРКАЩИНА ПЕРЕЙШЛА ДО "ЧЕРВОНОЇ" КАРАНТИННОЇ ЗОНИ
Міністерство охорони здоров’я 25 березня оновило розподіл території України на карантинні зони, відтак, Черкаська область опинилась у "червоній" зоні. Які обмеження діятимуть на території Черкащини вирішать на засіданні місцевої комісії ТЕБ та НС.

Нагадаємо, на території регіонів, на яких установлений "червоний" рівень епідемічної небезпеки, додатково забороняється:

- діяльність ринків, крім продовольчих;
- проведення планових госпіталізацій (крім пологів, допомоги вагітним, пацієнтам з онкологічними та пульмонологічними захворюваннями, паліативної допомоги, третинної медичної допомоги, невідкладних заходів з госпіталізації);
- робота підвісних канатних доріг;
- перебування на територіях загального користування без вдягнутих масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Зауважимо, що "червоний" рівень епідемічної небезпеки визначається рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС за ініціативи Міністра охорони здоров'я протягом 48 годин. Рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС набирає чинності не раніше ніж через два дні з дати його оприлюднення.
КОРОНАВІРУС В УКРАЇНІ: ЧЕРКАЩИНА ПЕРЕЙШЛА ДО "ЧЕРВОНОЇ" КАРАНТИННОЇ ЗОНИ
Наверх