Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 31 бер 2021 17:00

МВС оновило правила видачі автомобільних номерів

МВС оновило правила видачі автомобільних номерів
Кожний сервісний центр МВС видаватиме на транспортні засоби, незалежно від місця прописки власника, номерні знаки лише своєї області.

Про це йдеться у наказі МВС від 02 березня 2021 року № 166, передає ChesnoNews з посиланням на пресслужбу Головного сервісного центру МВС.

"Основним нововведенням, що запроваджується, є зміна визначення адміністративно-територіальної належності транспортного засобу, а саме не за місцем прописки власника, як було дотепер, а за місцем здійснення реєстрації (перереєстрації) транспортного засобу.

Тобто, кожний сервісний центр МВС видаватиме на транспортні засоби, незалежно від місця прописки власника, номерні знаки лише своєї області", - пояснили у відомстві.

При цьому, зазначені вимоги не поширюються на номерні знаки, які українці залишили на платному зберіганні в сервісному центрі МВС.

"Таке нововведення дозволяє оптимізувати процес забезпечення сервісних центрів МВС номерними знаками, а також уникнути зайвих матеріальних витрат на виготовлення та логістичних витрат на доставку та зберігання у сервісних центрах МВС номерних знаків інших регіонів. У кінцевому результаті нововведення призведе до економії бюджетних коштів", - йдеться у повідомленні.

Наказ МВС набуває чинності з моменту опублікування.
Наверх