Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 07 кві 2021 01:55

ЧИСТА ТА ОХАЙНА ГРОМАДА - КРОК ЗА КРОКОМ ЙДЕМО ВПЕРЕД!

ЧИСТА ТА ОХАЙНА ГРОМАДА - КРОК ЗА КРОКОМ ЙДЕМО ВПЕРЕД!

Дієвий діалог, співпраця місцевої влади Мошнівської громади з великими сільськогосподарськими виробниками, місцевими представниками бізнесу вже дають свої результати.

Так, вже цієї суботи в результаті досягнутих домовленостей голови Мошнівської громади Богданом Шкарбутою, місцевого старостату з основним сільгоспвиробником села Яснозір'я СТОВ "Пономар" директор Сергій Якименко (по прикладу с.Мошни де вже п'ять років в результаті плідної співпраці влади та найбільшого сільгоспвиробника Мошен ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" сортуються тверді побутові відходи від помешкань Мошнівчан та безкоштовно вивозиться на сміттєвий полігон).

ЗАПОЧАТКОВАНО ЗБІР ТА ВИВІЗ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА СМІТТЄВИЙ ПОЛІГОН.

Вже скоро і інші старостинські округи покажуть свої результати. Відповідні домовленності та угоди з місцевим бізнесом та великими землекористувачами, виробниками досягнуті та уточнюються. Розробляються і альтернативні шляхи вирішення вказаної проблеми. Вже в цьому місяці за домовленістю сільського голови та обласного депутата від ВО "Черкащани" директора НВФ "Урожай"- Олександра Воскобійника важка спец.техніка підприємства допоможе впорядкувати стихійні сміттєзвалища по всіх селах громади.

ТОЖ ЇДЕМО ДО СВОЄЇ МРІЇ - ЧИСТОЇ, ОХАЙНОЇ ГРОМАДИ - РАЗОМ! КРОК ЗА КРОКОМ!
Наверх