Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Оголошення 12 кві 2021 08:30

УВАГА! Мошнівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування

УВАГА! Мошнівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування
Відповідно до законівУкраїни «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів Українивід 15 лютого 2002 р. № 169 та з метою забезпечення конституційного  права  рівного доступу громадян до служби в органах місцевого самоврядування оголошується конкурс на вакантні посади:

- начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг»;
- спеціаліст відділу «Центр надання адміністративних послуг»;
- державний реєстратор відділу «Центр надання адміністративних послуг»;
- провідний спеціаліст-економіст бухгалтерського обліку, звітності та планування;
- провідний спеціаліст (Уповноважена особа у сфері публічних закупівель).

Вимоги до кандидатів на посаду начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг»: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи в галузі права в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 3-х років або стаж роботи в галузі права в інших сферах управління – не менше 5-ти років; знання діючого законодавства України професійного спрямування; володіння державною мовою; упевнений користувач ПК.

Вимоги до кандидатів на посаду спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» : повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 2-х років або стаж роботи в інших сферах управління – не менше 3-ти років; знання діючого законодавства України професійного спрямування; володіння державною мовою; упевнений користувач ПК.

Вимоги до кандидатів на посаду державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» повна вища  юридична освіта за освітньо - кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи у сфері права не менше 3-х років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше 1 року; успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора або виконання функцій державного реєстратора виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з іншим суб’єктом державної реєстрації); наявність сертифікатів про підтвердження професійної компетентності у відповідних сферах державної реєстрації; володіння державною мовою; упевнений користувач ПК.

Вимоги до кандидатів на посаду провідний спеціаліст-економіст бухгалтерського обліку, звітності та планування: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді повідного спеціаліста не менше 1 років або стаж роботи в інших сферах управління – не менше 3-ти років; знання діючого законодавства України професійного спрямування; володіння державною мовою; упевнений користувач ПК.

Вимоги до кандидатів на посаду Уповноважена особа у сфері публічних закупівель: повна вища юридична або економічну освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи в галузі права в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 2-х років або стаж роботи в галузі права в інших сферах управління – не менше 3-х років; знання діючого законодавства України професійного спрямування; володіння державною мовою; упевнений користувач ПК.

Знання Конституції України; законів України "Про державну службу" та "Про засади запобігання і протидії корупції" (Декларація N 3206-VI), нормативних документів, що стосуються державної служби та діяльності відповідного органу виконавчої влади; постанов, розпоряджень, інших нормативно-правових актів.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до органу місцевого самоврядування, в якому проводиться конкурс, такі документи:

- заява про участь в конкурсі;
- заповнена особова картка /форма П-2ДС/ з відповідними додатками;
- автобіографія;
- 2 фотокартки розміром 4х6 см;
- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
- копія документа, який посвідчує особу;
- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
- декларацію особи за 2020рік, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання і протидії корупції ” шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua);
- швидкозшивач.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації  про оголошення конкурсу на офіційному веб-сайті Мошнівської сільської ради.

Термін подання заяв до 11.05.2021 р.
Конкурс проводитиметься 12.05.2021 р.

Додаткова інформація за тел.  (0472)30-21-06 або за адресою: вул. М.Преснякова, 13, с.Мошни Черкаського району Черкаської області.
Наверх