Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Відео 16 кві 2021 19:00

"ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ ДОПОМОГТИ": ДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)

"ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ ДОПОМОГТИ": ДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)
17 квітня вже 8 років, відповідно до Указу Президента України від 11 жовтня 2013 року, відзначається професійне свято тих, хто, щодня ризикуючи власним життям, рятує сотні інших, ліквідовує пожежі, наслідки стихії – День пожежної охорони.

В Мошнівській громаді це свято відзначали вперше.

Перші слова привітання команда пожежної охорони Мошнівської територіальної громади на чолі із начальником Володимиром Івановичем Мірошніченком отримала від Мошнівського сільського голови Богдана Вікторовича Шкарбути, який висловив свою вдячність та прихильність і пообіцяв завжди підтримувати та розвивати пожежну справу громади.

Зі своєю підтримкою та подарунками завітали гості: депутат Черкаської обласної ради від ВО «Черкащани», директор ТОВ НВФ «Урожай» Олександр Анатолійович Воскобойнік; депутат Черкаської районної ради від ВО «Черкащани» В’ячеслав Іванович Тур, депутат Черкаської обласної ради, професійний військовий, учасник бойових дій, полковник Євгеній Олександрович Курбет; помічник депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка Наталія Володимирівна Старікова; заступник начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області, полковник Андрій Анатолійович Хижняк; депутат Мошнівської сільської ради, підприємець та меценат Анатолій Іванович Маринчак; директор ЯСП ТОВ «Пономар» Сергій Вікторович Якименко; меценат Віталій Васильович Веретільник, що вже багато років підтримує пожежну команду с. Яснозір’я; заступник Мошнівського сільського голови Володимир Михайлович Шимановський; секретар Мошнівської сільської ради Тамара Василівна Дужа; депутат Мошнівської сільської ради, директор ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» Ігор Анатолійович Кропивник.

Свої вітання та прихильність дарували молоді помічники та наслідувачі пожежників - команда Дружини юних пожежних «Крок вперед» Мошнівської ЗОШ на чолі з керівником Анжелікою Володимирівною Моїсеєвою та директором школи Наталією Вікторівною Майданик.

Команди пожежної охорони Мошнівської громади (с.Мошни, с.Яснозір’я) та їх начальник Володимир Іванович Мірошніченко отримали в подарунок нові пожежні рукави, нову спецформу, подяку від Мошнівської громади та інші подарунки.

В свою чергу керівник МПО Володимир Мирошніченко подякував сільському голові Богданові Шкарбуті, який, не зважаючи на серйозні складнощі після приєднання до Мошнівської сільської ради великої кількості населених пунктів, виявив справжні якості керівника-голови громади та згуртував, організував, зберіг та перезапустив в новому форматі команду рятувальників на основі нової мотивації та матеріального та фінансового забезпечення. Мало хто знає, що перший місяць роботи МПО в Мошнах та Яснозір’ї забезпечувався виключно на благодійній матеріальній базі, яку забезпечили голова громади та керівник пожежної команди.

Урочисто супроводжував це свято духовий оркестр Мошнівської громади (керівник Олександр Павлов, диригент Сергій Калініченко).

Пожежник - це професія, що не знає вихідних та свят. Професія вогнеборця найнебезпечніша, яку обирають справжні чоловіки та професіонали.

Ми вітаємо наших рятувальників з Днем пожежної охорони і від душі бажаємо Вам ніколи не втрачати пильності, впевненості, майстерності і професіоналізму. Нехай полум’я палахкотить тільки в люблячому серці і буде тільки вогник щастя.
"ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ ДОПОМОГТИ": ДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ ДОПОМОГТИ": ДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ ДОПОМОГТИ": ДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ ДОПОМОГТИ": ДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ ДОПОМОГТИ": ДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)"ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ ДОПОМОГТИ": ДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх