Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне 22 кві 2021 21:02

ТУРИСТИЧНІ "РОДЗИНКИ" МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОБГОВОРИЛИ НА НАРАДІ В ОДА

ТУРИСТИЧНІ "РОДЗИНКИ" МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОБГОВОРИЛИ НА НАРАДІ В ОДА
В Черкаській обласній державній адміністрації за участю керівництва ОДА, грузинських міжнародних експертів з організації та розвитку туризму, представників Чигиринської, Камянської, Черкаської та Мошнівської громад відбулась нарада по вибудовуванню спільних дій щодо розвитку туристичних об'єктів та локацій Черкащини.

Про це розповів Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА.

"Значну увагу експертної групи було приділено і туристичним локаціям, об'єктам Мошнівської територіальної громади (основна частина їх знаходиться на території с. Мошни). Зокрема, Будинку Лікаря ( арх.Городецький), Храмовим спорудам, локаціям Воронцовського парку, Музею Т.Г. Шевченка.

Звісно, нарада в такому форматі була першою, але одною з обов'язкових складових туристичних маршрутів є відновлення та будівництво об'єктів інфраструктури, залучення інвестиційних проектів, що безперечно дасть новий поштовх розвитку громади.

Свою "таємну інформаційну зброю", справжнього експерта Мошнівської історії - директора ЦДЮТ Миколу Якименка ми використали не дарма. Грузинські експерти впевнені, що відкрили для себе Мошнівську громаду з нової сторінки."
Наверх