Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 23 кві 2021 06:30

ПРОФЕСІЙНІ ДІЇ МОШНІВСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЗАПОБІГЛИ МАСШТАБНІЙ ПОЖЕЖІ В ПРИВАТНОМУ ДОМОВОЛОДІННІ (ФОТО)

ПРОФЕСІЙНІ ДІЇ МОШНІВСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЗАПОБІГЛИ МАСШТАБНІЙ ПОЖЕЖІ В ПРИВАТНОМУ ДОМОВОЛОДІННІ (ФОТО)
[/center]Пожежа спалахнула в приватному домоволодінні по вулиці Спасо-Преображенській в селі Мошни.

За лічені хвилини рятувальники Мошнівської пожежної команди прибули на місце надзвичайної пригоди, чим зберегли будинок та частину майна власників.

На відмінно спрацювали пожежні Володимир Терещенко та Григорій Метеля, допомагали в ліквідації загорання мешканці села Мошни Олександр Крамар та Ігор Гаврилюк. Також рятувальники висловлюють вдячність за допомогу пожежним ДП "Перемога Нова" і колегам з Черкас.
ПРОФЕСІЙНІ ДІЇ МОШНІВСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЗАПОБІГЛИ МАСШТАБНІЙ ПОЖЕЖІ В ПРИВАТНОМУ ДОМОВОЛОДІННІ (ФОТО)ПРОФЕСІЙНІ ДІЇ МОШНІВСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЗАПОБІГЛИ МАСШТАБНІЙ ПОЖЕЖІ В ПРИВАТНОМУ ДОМОВОЛОДІННІ (ФОТО)ПРОФЕСІЙНІ ДІЇ МОШНІВСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЗАПОБІГЛИ МАСШТАБНІЙ ПОЖЕЖІ В ПРИВАТНОМУ ДОМОВОЛОДІННІ (ФОТО)ПРОФЕСІЙНІ ДІЇ МОШНІВСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЗАПОБІГЛИ МАСШТАБНІЙ ПОЖЕЖІ В ПРИВАТНОМУ ДОМОВОЛОДІННІ (ФОТО)ПРОФЕСІЙНІ ДІЇ МОШНІВСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЗАПОБІГЛИ МАСШТАБНІЙ ПОЖЕЖІ В ПРИВАТНОМУ ДОМОВОЛОДІННІ (ФОТО)ПРОФЕСІЙНІ ДІЇ МОШНІВСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЗАПОБІГЛИ МАСШТАБНІЙ ПОЖЕЖІ В ПРИВАТНОМУ ДОМОВОЛОДІННІ (ФОТО)
Наверх