Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Спорт 25 кві 2021 15:32

ФК "ШТУРМ" ВИЙШОВ ДО ПІВФІНАЛУ РОЗІГРАШУ КУБКА ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ

ФК "ШТУРМ" ВИЙШОВ ДО ПІВФІНАЛУ РОЗІГРАШУ КУБКА ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ
У Вербну неділю ФК "Штурм" Мошнівської територіальної громади зіграв матч 1/4 фіналу розіграшу Кубка Черкаського району з футболу. Суперником нашої команди був ФК Балаклея зі Смілянщини.

Наші гравці повністю контролювали гру, створили моментів на три гри вперед, але мяч вперто не ліз у ворота гостей. Та, всеж, в середині другого тайму після подачі кутового Роман Коломієць відкрив рахунок в зустрічі. Та суперник за 10 хвилин до кінця матчу реалізував свій єдиний момент в грі - нападник гостей уникнув офсайду, вийшов один на один з голкіпером та переграв його.

"Штурм" увімкнув вищі швидкості і намагався ще в основний час дотиснути суперника, та ударам наших гравців не вистачало точності або фарту.

Все стало на свої місця в додатковий час. "Штурмівці" продовжували штурмувати ворота Балаклеї, гравцям якої вже не вистачало сил оборонятись. Ще в першому екстратаймі двічі забили Артем Олійник та Роман Коломієць і мошенці зняли всі питання про переможця. До кінця гри було ще безліч моментів збільшити перевагу, але рахунок лишився незмінним - 3:1.

ФК ШТУРМ - ФК Балаклея 3:1 д.ч. (1:1)
Коломієць Роман-2, Олійник Артем


Гравці команди висловлюють вдячність вболівальникам за підтримку.

В півфіналі Кубка Черкаського району 2021 р. ФК "Штурм" зустрінеться з командою Сагунівської ТГ, яка перемогла футболістів Кам'янської ТГ з рахунком 3:0.
Наверх