Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Економіка 06 травня 2021 10:00

Понад 250 роботодавців Черкаського району вже мають «електронні кабінети»

Понад 250 роботодавців Черкаського району вже мають «електронні кабінети»
«Черкаська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості прагне зробити послуги максимально доступними і комфортними, тому активно пропонує клієнтам-роботодавцям користуватись «Електронним кабінетом» на вебсайті державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.», - зауважує директор районної філії Олександр Гриценко.

Про це інформує Черкаська районна філія ОЦЗ.

«Електронний кабінет роботодавця» зорієнтований, в першу чергу, на скорочення витрат часу для відвідування служби зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців з фахівцями служби.

Такий «кабінет» є, по суті, персональним автоматизованим робочим місцем, яке надає можливість роботодавцям подати звітність в режимі онлайн; переглянути стан укомплектування заявлених вакансій; здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме, а також визначити кількість направлень, що видані претендентам на роботу. Також є можливість перевірити актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться в базі даних служби зайнятості. Крім цього, «Електронний кабінет» допомагає роботодавцю здійснити моніторинг договорів на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру і на працевлаштування після професійного навчання.

Зі слів Олександра Гриценка, для створення власного «електронного кабінету», роботодавцю необхідно звернутися до Черкаської районної філії, повідомити адресу електронної скриньки, сформувати логін і пароль, за допомогою яких авторизуватися і отримати доступ до послуг на вебсайті.

На цей час створено більше 250 «Електронних кабінетів» роботодавців Черкаського району. Це не тільки перші кроки до електронного документообігу, але і можливість більш швидкого пошуку претендентів на вакансії.
Наверх