Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Новини освіти 07 травня 2021 13:30

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШЛА ГРА-ЗМАГАННЯ І (МІСЦЕВОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») (ФОТО)

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШЛА ГРА-ЗМАГАННЯ І (МІСЦЕВОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») (ФОТО)
Джура – це не просто гра, це великий світ,
в якому знаходиш нових друзів, нові знання,
та проходиш випробування на єдність…


Весна в Мошнівській громаді сповнена цікавими подіями та конкурсами. Однією з таких подій стало проведення 5 травня гри – змагання І (місцевого) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Метою гри «Джура» є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, а також сприяння фізичному розвитку особистості та пропаганда здорового способу життя. Знання та навички, певні моральні якості, отримані в процесі участі у грі, сприяють кращій реалізації дитини в соціумі, надихають на прагнення пишатись і берегти надбання своєї Батьківщини у подальшому житті.

Хоч через карантинні обмеження гра була проведена в онлайн-режимі та всі команди показали високі результати.

У грі - змаганні взяли участь рої трьох закладів загальної середньої освіти:

- рій «Нічні кажани» Мошнівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Н.В.Майданік);
- рій «Рось» Тубільцівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор М.Ф.Майданік);
- рій «Яснозірські Соколи» Яснозірського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор І.М.Антоненко).

Рої змагалися у видах: «Впоряд», «Відун», «Рятівник», «Пластун», «Ватра». Всі команди-рої були добре підготовленими, зацікавленими та уважними. Змагання перевірили дівчат та хлопців на міцність духу, щирість переконань та дружню єдність. Це гідний приклад для наслідування.

За результатами тестувань конкурсів було підведено підсумки та визначено переможців:
В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШЛА ГРА-ЗМАГАННЯ І (МІСЦЕВОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») (ФОТО)

Командам–переможцям будуть вручені грамоти сільського голови Мошнівської сільської ради.

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради щиро дякує усім, хто долучився до гри-змагання «Сокіл» («Джура») І місцевого етапу, до цієї важливої справи - виховання у підростаючого покоління патріотизму та готовності боронити рідну Батьківщину. Переконані, що попереду у вас ще багато яскравих перемог!

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШЛА ГРА-ЗМАГАННЯ І (МІСЦЕВОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШЛА ГРА-ЗМАГАННЯ І (МІСЦЕВОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШЛА ГРА-ЗМАГАННЯ І (МІСЦЕВОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШЛА ГРА-ЗМАГАННЯ І (МІСЦЕВОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») (ФОТО)
Наверх