Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 08 травня 2021 11:00

ВІЧНО ЖИВА ПАМ' ЯТЬ ...

ВІЧНО ЖИВА ПАМ' ЯТЬ ...
Все далі відходять грізні роки Другої Світової війни, але не згасає пам' ять про тих, хто приніс на вівтар Великої перемоги своє життя, хто поліг у боях заради життя інших. Вшановуємо світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна.

Найжахливіша війна в історії України увірвалася в юність наших дідів і прадідів. Підпалила квітучу землю, затьмарила міста і села, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну людську долю.

Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні. Ми пам’ятаємо тих, хто не повернувся з війни тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар, і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані. Вічна пам’ять загиблим! Честь і слава живим героям!

З нагоди цієї дати в Мошнівській сільській бібліотеці організована інформаційна хвилинка, а до уваги читачів представлено тематичну викладку літератури «Тих днів у пам' яті не стерти і сьогодні». Переглянути та ознайомитися з матеріалами зможуть всі відвідувачі бібліотеки.

Мошнівська сільська бібліотека
Наверх