Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Спорт 08 травня 2021 21:12

ФК "ШТУРМ" - У ФІНАЛІ КУБКУ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ

ФК "ШТУРМ" - У ФІНАЛІ КУБКУ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ
8 травня ФК "Штурм" Мошнівської територіальної громади зіграв матч 1/2 фіналу розіграшу Кубка Черкаського району з футболу. Суперником нашої команди була "Чайка-Євраліс" Сагунівської ТГ.

Наша команда доволі швидко на 10 хвилині зустрічі після подачі з штрафного відкрила рахунок - відзначився Шепіль, а далі перший тайм пройшов в рівній боротьбі, де кожна з команд мала моменти відзначитись, але не судилось.

Прорвало вже в 2 таймі. Знову щасливою для Штурма стала 10 хвилина, коли Гуляш Вадим подвоїв перевагу, а ще через 10 хвилин зусиллями того ж Вадима рахунок став уже 3:0. Здавалося, що гра зроблена, але господарі були іншої думки і буквально через три хвилини скоротили відрив. Після пропущеного м'яча наші футболісти здавалось трохи втратили впевненість та раз по раз сагунівські футболісти створювали моменти, і один з таких, за 8 хвилин до кінця зустрічі став результативним - 3:2. Знову валідольна кінцівка матчу, в якій переможцями все-таки вийшли наші хлопці, які за останні 5 хвилин зуміли двічі забити в ворота Чайки і оформити вихід до ФІНАЛУ!

"Чайка-Євраліс" - "Штурм" 2:5 (0:1)

Гуляш-2, Шкарбута, Шепіль, Балацький


Гравці ФК "Штурм" вдячні вболівальникам за підтримку та запрошують повболівати за команду в фінальному матчі, де нашим суперником стане переможець пари Степанківська ТГ - Леськівська ТГ, які зіграють 15 травня. Час фіналу, дата та місце буде відомий пізніше.
Наверх