Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Спорт 16 травня 2021 18:13

"ШТУРМ" З ВПЕВНЕНОЇ ПЕРЕМОГИ СТАРТУЄ В ЧЕМПІОНАТІ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)

"ШТУРМ" З ВПЕВНЕНОЇ ПЕРЕМОГИ СТАРТУЄ В ЧЕМПІОНАТІ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)
16 травня на стадіоні села Яснозір’я відкрили Чемпіонат Черкаського району з футболу. В першому матчі ФК "Штурм" Мошнівської територіальної громади розгромно переміг гостей з Будищенської ТГ - ФК "Дніпро" - 6:0.

"Штурм" Мошенська ТГ - "Дніпро" Будищанська ТГ 6:0 (5:0)

Голи: Олексій Костенко - 3, Ярослав Кравець, Вадим Гуляш, Антон Рацюк


Привітали команди з початком Чемпіонату Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута і голова Федерації футболу Черкаського району Генадій Омельченко.

Та найкращі та щирі вітання з життєвим ювілеєм сьогодні приймав тренер команди «ШТУРМ», спортивний інструктор с. Яснозір’я Мошнівської ТГ Микола Тараненко. Привітання від команди, друзів, прихильників, знайомих. Долучились до святкових вітань і сільський голова Богдан Шкарбута, вручивши подяку від всієї громади, а разом з директором СТОВ «Пономар» Сергієм Якименком та іншими друзями презентували подарунок на згадку.

А вже найближчої суботи, 22 травня, на ФК "Штурм" очікує серйозне випробування - фінал Кубку Черкаського району проти команди Леськівської територіальної громади.
"ШТУРМ" З ВПЕВНЕНОЇ ПЕРЕМОГИ СТАРТУЄ В ЧЕМПІОНАТІ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)"ШТУРМ" З ВПЕВНЕНОЇ ПЕРЕМОГИ СТАРТУЄ В ЧЕМПІОНАТІ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)"ШТУРМ" З ВПЕВНЕНОЇ ПЕРЕМОГИ СТАРТУЄ В ЧЕМПІОНАТІ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)"ШТУРМ" З ВПЕВНЕНОЇ ПЕРЕМОГИ СТАРТУЄ В ЧЕМПІОНАТІ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)"ШТУРМ" З ВПЕВНЕНОЇ ПЕРЕМОГИ СТАРТУЄ В ЧЕМПІОНАТІ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)
Наверх