Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне 21 травня 2021 07:00

МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ДЕПУТАТОМ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДРОМ ВОСКОБОЙНІКОМ

МОШНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ДЕПУТАТОМ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДРОМ ВОСКОБОЙНІКОМ
В теплій та дружній обстановці зустрілись Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута і депутат Черкаської обласної ради, керівник одного із найбільших агротовариств Черкащини ТОВ НВФ «Урожай» Олександр Воскобойнік.

Вже близько чотирьох років безпосередньо Олександр Анатолійович, підприємство «Урожай» та Благодійний фонд «МХП -ГРОМАДІ» всебічно допомагають та підтримують соціально-економічний та культурний розвиток в кожному селі, що на сьогодні ввійшли у велику Мошнівську територіальну громаду.

Безліч проектів та ініціатив було реалізовано за цей час. Проект підтримки молодих сімей «Лелека», «Посади горіхи», «Посади своє дерево», «Посій насіння з МХП», «Збережи врожай з МХП». Не залишались без уваги та приємних подарунків ветерани, учасники бойових дій , ліквідатори, багатодітні. Кожне село громади до Дня села отримувало цінні подарунки. Завжди в центрі особливої уваги і БО «БФ « МХП-ГРОМАДІ», і ТОВ НВФ «Урожай» були заклади освіти. Особлива увага приділялась в допомозі вирішення екологічних питань (надання спецтехніки, допомога в облаштуванні територій, вивезенні сміття). Багато творчих колективів, дякуючи допомозі Олександра Анатолійовича придбали нове сценічне взуття та одяг, мали змогу побувати з виступами на фестивалях та культурно-мистецьких заходах району та області.

На цій неформальній зустрічі керівники і обговорили шляхи подальшої співпраці в усіх напрямках соціального, економічного та культурного розвитку Мошнівської громади. Адже, дякуючи небайдужості, підтримці депутата обласної ради, та співпраці з підприємством «Урожай», благодійним фондом «МХП-ГРОМАДІ», ми, як новостворена громада, зможемо мати більше можливостей для повноцінного існування та розвитку.
Наверх