Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 27 травня 2021 09:00

"Спрямовуємо зусилля на залучення якомога більше активної молоді навчатись, жити та працювати на рідній землі", - Богдан Шкарбута

"Спрямовуємо зусилля на залучення якомога більше активної молоді навчатись, жити та працювати на рідній землі", - Богдан Шкарбута
Мошнівська територіальна громада завжди дбала про успішне майбутнє підростаючого покоління. Для збереження кадрового потенціалу регіону та зупинки міграції працездатної й соціально активної молоді виникла ідея об'єднати зусилля представників Черкаського державного технологічного університету та сільського голови Богдана Шкарбути.

"Вчись, працюй, живи на Черкащині!" - ініціатива Черкаського державного технологічного університету, завдання якої - підготувати фахівців своєї справи, справжніх професіоналів.

24 травня в Мошнівській сільській раді відбулась зустріч ректора ЧДТУ О.О.Григора, проректора з гуманітарно-виховних питань, доктора історичних наук, професора В.М.Лазуренка з сільським головою Б.В.Шкарбутою та директорами закладів загальної середньої освіти Мошнівської сільської ради для укладання угоди про співробітництво щодо ефективної співпраці у сфері туризму, максимальної реалізації, розвитку творчого та науково-дослідницького потенціалу молоді, економічного та культурологічного потенціалу громади.

Сільський голова та ректор ЧДТУ скріпили підписами відповідні угоди задля створення сприятливих організаційних та економічних умов для розвитку туристичного потенціалу громади, раціонального використання туристичних ресурсів. Підписи в договорах поставили і директори закладів освіти, які впевнені, що партнери забезпечуватимуть системний та комплексний підхід до розвитку сталого туризму в громаді, створюватимуть сприятливі умови в розбудові туристичної інфраструктури, реалізації інноваційних проектів та наукових розробок, покращуватимуть систему освіти та професійної підготовки фахівців.

За словами ректора ЧДТУ О.О.Григора, освіту в технологічному закладі вищої освіти здобувають студенти-вихідці з Мошнівської громади, які вдало працюють над проектами та є гордістю закладу.

Як зазначив сільський голова Б.В.Шкарбута, всі зусилля спрямовані на залучення якомога більше активної молоді навчатись, жити та працювати на рідній землі.

Відповідно до підписаного договору партнери стимулюватимуть громадську та соціальну активність молоді, а перспективну освіту зроблять запорукою успішного майбутнього громади.
"Спрямовуємо зусилля на залучення якомога більше активної молоді навчатись, жити та працювати на рідній землі", - Богдан Шкарбута"Спрямовуємо зусилля на залучення якомога більше активної молоді навчатись, жити та працювати на рідній землі", - Богдан Шкарбута
Наверх