Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини 02 чер 2021 06:00

"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)

"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)
28 травня на святковій сцені Мошнівського сільського Будинку культури відбувся Звітній концерт вихованців Мошнівської дитячої музичної школи «Музика об’єднує серця».

Звітній концерт підводить підсумки навчального року, що минає. А школа має досить багато традицій, які постійно вдосконалюються, і створює нові. Це справжнє свято талантів та майстерності, а для випускників - це ще і останній шкільний виступ.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута, який привітав педагогічний та учнівський колективи із закінченням навчального року, подякував за гарну працю, творчі здобутки, і разом з директором закладу Вітою Бойко нагородили подяками і грошовими нагородами кращих викладачів школи. А випускникам Богдан Вікторович вручив особисто придбані цінні подарунки на згадку про щасливі та найкращі роки, проведені у стінах музичної школи.

Також варто відзначити, що для юних музикантів Мошнівська сільська рада придбала такі бажані і довгоочікувані інструменти - бандуру і контрабас.

Насичена програма концерту складалась з понад тридцяти кращих номерів, підготовлених учнями та викладачами у вокальних та інструментальних жанрах. Звучали твори різних епох – від класики до сучасності.

Окрасою та візитівкою музичної школи є творчі колективи. Така кількість ансамблів свідчить про педагогічні успіхи колективу в залученні учнів до різноманітних форм групового виконання музичних творів. Завдяки самовідданості викладачів на базі школи функціонує 6 колективів, які ведуть активну діяльність та є основою для виховання майбутніх артистів. А співпраця музичної школи з духовим оркестром Мошнівської територіальної громади (керівник - Олександр Павлов, диригент - Сергій Калініченко) підтверджує високий рівень виконавської майстерності юних музикантів.

Також у ході концерту виступили:

- дитячий вокальний ансамбль естрадної пісні «Веселка» (керівник Марина Биковець);
- ансамбль духових інструментів «Сяйво» (керівник Дмитро Ратушний);
- інструментальний ансамбль народних інструментів (керівник Григорій Савицький);
- ансамбль бандуристів «Живоцвіт» (керівник Любов Шелест);
- ансамбль гітаристів (керівник Аліна Іванова);
- ансамбль баяністів (керівник Григорій Савицький).

Сольні номери та ансамблі малих форм підготували викладачі Віта Бойко, Марина Салата, Тетяна Соколова, Любов Нечушкіна.

З творчими подарунками на свято завітали ансамбль спортивно–бального танцю «Флейм» (керівник Інна Острівна) та хореографічний колектив народного танцю «Червона рута» (керівник Людмила Лялька).

Підбиваючи підсумки року, відзначимо, що у цьому навчальному році учні спільними зусиллями здобули 54 перемоги у різножанрових конкурсах, фестивалях мистецького спрямування. 20 учнів взяли участь в обласних, міських та шкільних конкурсах обдарованих учнів та гідно представили Мошнівську дитячу музичну школу.

Фіналом заходу стало спільне виконання пісні «Музика нас єднає». Цей номер засвідчив єдність, співпрацю і взаєморозуміння всього творчого колективу Мошнівської дитячої музичної школи.
"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)"МУЗИКА ОБ'ЄДНУЄ СЕРЦЯ": ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)
Наверх