Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Головне / Фотоновини / Суспільство 03 чер 2021 15:00

"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)

"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)
Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком в ЗДО «Лісова казка» Мошнівської  сільської ради. Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято групи «Веселка», яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у  садочку.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулися Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута та депутат Мошніської сільської ради, директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" Ігор Кропивник, які також вручили вихованцям  подарункові набори «Випускнику дитячого садка», побажали  маленьким вихованцям рости здоровими, розумними і не забувати дороги  до світлого  Дому їхнього дитинства.

Завідувачка "Лісової казки" Валентина Коршак побажала діткам гарного навчання в школі та вручила разом з почесними гостями кожному випускнику дипломи про закінчення дитсадка. А вихователі Т.В. Ткач, С.М. Корнієнко, Л.П. Стемблер, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.

Всі присутні  на заході  отримали  багато позитивних емоцій  та гарний настрій.

…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!
"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ВИПУСК: В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРЕМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)
Наверх