Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події 09 чер 2021 07:00

У Мошнах правоохоронці затримали крадія, який заснув на місці злочину

У Мошнах правоохоронці затримали крадія, який заснув на місці злочину
У Мошнах поліцейські Черкаського районного управління затримали 42-річного жителя Київської області, який незаконно проник до господарського приміщення місцевої мешканки. Склавши вкрадені речі, зловмисник виніс їх на подвір'я, та захотів пити. Він крізь вікно заліз до будинку й там знайшов алкоголь, який випив, ліг і заснув.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Зламане вікно, складені особисті речі на вулиці та непроханого гостя, сплячого в одній з кімнат свого будинку, виявила господиня 4 червня о 7:00 годині ранку, коли повернулася додому. Зрозумівши, що сталось, жінка одразу викликала правоохоронців. Поліціянти розбудили чоловіка та затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва прокуратури затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 15 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Замах на злочин та крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Наверх