Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Спорт 14 чер 2021 17:54

ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ: ФК "ШТУРМ" ЗДОБУВАЄ ЧЕРГОВУ ПЕРЕМОГУ

ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ: ФК "ШТУРМ" ЗДОБУВАЄ ЧЕРГОВУ ПЕРЕМОГУ
12-13 червня відбувся черговий тур Чемпіонату Черкаського району з футболу.

ФК "Штурм" Мошнівської територіальної громади на своєму полі переміг ФК «Олімп» (Руськополянська ТГ) – 3:1.

ФК Штурм Мошнівська ТГ - ФК Олімп РуськоПолянська ТГ 3-1 (1-1)
Балацький Олександр - 2, Рацюк Антон


Перемогли доволі непросту команду, яка, хоч і розмістилася внизу турнірної таблиці, але зуміла відібрати очки в наших прямих конкурентів за вихід в фінальний етап.

Непросто було й нашим гравцям, хоча гра складалась доволі просто - велика кількість моментів, повне домінування на полі - як результат в середині тайма Балацький відкрив рахунок. Штурм і далі продовжував нагнітати біля воріт гостей і, здавалось, другий мяч не за горами, та на останніх хвилинах тайму, просто обрізка в центрі поля обернулась виходом 1 на 1 нападника Олімпа з воротарем нашої команди і рахунок став 1-1.

Розуміючи, що втрачати очки в такій грі не можна, другий тайм "штурмівці" розпочали з навали на ворота гостей, швидкості стали більшими і захисники раз-по-раз не встигали за швидкими гравцями Мошенської ТГ. Та мяч вперто не ліз в ворота. Все ж футбольна фортуна стала на сторону господарів і на 70 хвилині Антон Рацюк, роблячи подачу, якимось неймовірним чином влучив в дальню девятку за комірець голкіперу.

Здавалось гра зроблена, та "олімпійці" створили свій другий момент - близнюк гольового. Знову нападник вийшов з нашим голкіпером на побачення після помилки захисту, та цього разу не зумів переграти останнього.

А вже через 5 хвилин наші гравці зняли всі питання про переможця - вибивання від воріт підхопив Ярослав Кравець, який, обігравши захисника, віддав на пусті ворота Балацькому, і Олександр оформив дубль.

Наступний матч "Штурм" проведе найближчих вихідних, це буде одна із перенесених ігор нашої команди.
ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ: ФК "ШТУРМ" ЗДОБУВАЄ ЧЕРГОВУ ПЕРЕМОГУ
Наверх