Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Павлов Олександр / Фотоновини 16 чер 2021 08:05

Повітряні змії. Обласні змагання. (ФОТО ВІДЕО) Центр дитячої та юнацької творчості


З 4-го по 5–те червня 2021 року на Черкаському летовищі (аеропорту) відбулися обласні змагання з повітряних зміїв серед учнівської молоді.
Перше командне місце та кубок області дев’ятий рік поспіль вибороли вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області ( колишня Черкаська районна станція юних техніків) . На рахунку юних спортсменів, учнів Тубільцівської школи, Соломахи Сергія (1 золота), Базилевського Ростислава ( 1 срібна), Луценка Артема (1 золота. 1 срібна), Іщенка Ярослава ( 1 срібна та 1 золота), Іщенка Антона ( 1 золота , 1 бронза), Масохи Сергія ( 1 срібна) - 4 золотих, 4 срібних та 1 бронзова нагорода із восьми комплектів медалей, що розігрувались ! Вагомий внесок у командну перемогу внесла учениця Мошнівської школи Луцик Анастасія, зайнявши 2 четвертих місця та учень Тубільцівської школи Іщенко Роман.
Своїми успіхами юні змієнавти Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівської сільської ради , в першу чергу, завдячують методисту Центру Шепілю Володимиру Яковичу, який започаткував і популяризу вав цей вид технічної творчості в області. Вже 13 років його вихованці захищають честь Черкаської області на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з повітряних зміїв і завжди успішно. Лише у минулому році на двох міжнародних і всеукраїнському змаганні вони вибороли 29 нагород. Завдяки їх перемогам в 2021 році всеукраїнські змагання вперше будуть проходити з 18 по 20 червня в м. Черкаси. То ж побажаємо нашим змієнавтам успішних польотів !!!
Повітряні змії. Обласні змагання. (ФОТО ВІДЕО) Центр дитячої та юнацької творчостіПовітряні змії. Обласні змагання. (ФОТО ВІДЕО) Центр дитячої та юнацької творчості
Повітряні змії. Обласні змагання. (ФОТО ВІДЕО) Центр дитячої та юнацької творчостіПовітряні змії. Обласні змагання. (ФОТО ВІДЕО) Центр дитячої та юнацької творчості
Наверх