Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Суспільство / Відео 25 чер 2021 07:00

МОШНІВСЬКА ГРОМАДА В МЕЖАХ ПРОЕКТУ ДІЯ.ЦИФРОВА ОСВІТА ОТРИМАЛА НОВІ КОМП'ЮТЕРИ ДЛЯ БІБЛІОТЕК (ВІДЕО)

МОШНІВСЬКА ГРОМАДА В МЕЖАХ ПРОЕКТУ ДІЯ.ЦИФРОВА ОСВІТА ОТРИМАЛА НОВІ КОМП'ЮТЕРИ ДЛЯ БІБЛІОТЕК (ВІДЕО)
Мошнівська територіальна громада 24 червня отримали нові комп’ютери для бібліотек завдяки проєкту Дія.Цифрова освіта.

На реалізацію проєкту не витрачаються кошти державного бюджету. Це стало можливим завдяки передачі техніки партнерами – Favbet Foundation, а також за сприяння Офісу Президента України, Української бібліотечної асоціації та обласних відділень УБА.

Заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що одна з цілей проєкту Дія.Цифрова освіта – перетворити бібліотеки на сучасні хаби цифрової освіти. «Ми продовжуємо комп’ютеризувати бібліотеки у все нових областях України, розширюючи географію проєкту. Це сприяє розбудові національній мережі хабів цифрової освіти, куди кожен громадянин може прийти та отримати безкоштовний доступ до навчання цифрової грамотності», – розповіла Валерія Іонан.

«Завдяки цим комп’ютерам ще більше жителів громади різного віку, хто не має такої можливості вдома, зможуть вільно використовувати всі можливості цифрових технологій, маючи вільний доступ до мережі Інтернет», – відзначив Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута.

Наверх