Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 28 чер 2021 19:00

ПРОЩАВАЙ, ДИТИНСТВО!: ВИПУСКНИКИ МОШНІВСЬКОГО ЗЗСО ПРОВЕЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ БАЛ (ФОТО)

ПРОЩАВАЙ, ДИТИНСТВО!: ВИПУСКНИКИ МОШНІВСЬКОГО ЗЗСО ПРОВЕЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ БАЛ (ФОТО)
26.06.2021р. – це знакова та довгоочікувана подія для всіх випускників Мошнівської громади. В цей день випускники 2021 року провели свій останній шкільний бал.

Випускний – це завжди хвилююча подія, це закінчення перед великим початком. Це – підсумок натхненної праці вчителів, сумлінного старання учнів, вболівання за своїх дітей батьків.

Випускний вечір – не тільки веселий, але і досить серйозний захід, який стає останнім в дитячому житті випускників. Воно, нібито, відкриває їм двері у доросле життя.

У кожної школи є свої прекрасні традиції, пов’язані з організацією та проведенням випускного вечора. Вже багато років поспіль панує традиція – сільський голова Богдан Шкарбута дарує музичний супровід (військовий оркестр) випускників під час урочистої ходи селом до Будинку культури. А також сприяє у забезпеченні громадського порядку та супровід урочистої ходи випускників від Мошнівського ЗЗСО І-ІІІ ст до Будинку культури спецавтотранспортом поліції.

До організації вечора долучився депутат обласної ради Воскобойнік О.А. та депутат Мошнівської сільської ради Копієвський А.Т., які надали фінансову допомогу у проведенні заходу.

Теплі слова вітань лунали від сільського голови Богдана Шкарбути, начальника відділу освіти виконавчого комітету Оксани Білик, начальника відділу культури, молоді та спорту Лесі Гаврилюк, директора школи Майданік Н.В. класних керівників, вчителів.
Найочікуваніший момент, вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту, супроводжувався веселим музичним супроводом та радісними емоціями випускників.

Щиро вітаємо випускників зі святом і бажаємо наполегливості в досягненні мети. Нехай час, який був проведений разом, назавжди залишиться у ваших серцях, а знання, що ви здобули, будуть вам у пригоді та сприятимуть у виборі життєвого та професійного шляху і допоможуть у досягненні задуманих цілей!

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
ПРОЩАВАЙ, ДИТИНСТВО!: ВИПУСКНИКИ МОШНІВСЬКОГО ЗЗСО ПРОВЕЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ БАЛ (ФОТО)ПРОЩАВАЙ, ДИТИНСТВО!: ВИПУСКНИКИ МОШНІВСЬКОГО ЗЗСО ПРОВЕЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ БАЛ (ФОТО)ПРОЩАВАЙ, ДИТИНСТВО!: ВИПУСКНИКИ МОШНІВСЬКОГО ЗЗСО ПРОВЕЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ БАЛ (ФОТО)ПРОЩАВАЙ, ДИТИНСТВО!: ВИПУСКНИКИ МОШНІВСЬКОГО ЗЗСО ПРОВЕЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ БАЛ (ФОТО)ПРОЩАВАЙ, ДИТИНСТВО!: ВИПУСКНИКИ МОШНІВСЬКОГО ЗЗСО ПРОВЕЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ БАЛ (ФОТО)ПРОЩАВАЙ, ДИТИНСТВО!: ВИПУСКНИКИ МОШНІВСЬКОГО ЗЗСО ПРОВЕЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ БАЛ (ФОТО)ПРОЩАВАЙ, ДИТИНСТВО!: ВИПУСКНИКИ МОШНІВСЬКОГО ЗЗСО ПРОВЕЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШКІЛЬНИЙ БАЛ (ФОТО)
Наверх