Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 01 лип 2021 09:00

ПРО АКТИВНУ ТА ТВОРЧУ МОЛОДЬ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

ПРО АКТИВНУ ТА ТВОРЧУ МОЛОДЬ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ
Про активну і творчу молодь Мошнівської територіальної громади розповіли начальниця Відділу культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Леся Гаврилюк.

Далі - прямо мова:

"А ви вірите в те, що є такі ОСОБИСТОСТІ, що можуть щось організовувати, робити для всіх тільки для отримання задоволення та позитивних емоцій ,просто так, не за плату, не за гроші - а ПРОСТО ТАК??? Ми віримо. І дуже приємно, що ми не одні, а НАС багато. Радує те, що ці люди - наше майбутнє – МОЛОДЬ ГРОМАДИ.

Дякуючи таким ініціативним молодим людям ,жителям с. Тубільці ЕВГЕНІЮ І НЕЛІ Журавльовим та ЛІЗІ Бойко в с. Мошни на день Молоді 27 червня відбулась дитяча вечірка фарб ХОЛЛІ з аквагримом та дискотека для молоді.

Євгеній переїхав до нас з Нікополя, чотири роки працював за кордоном.

Творчий та ініціативний, він говорить, що не може сидіти склавши руки, тому, маючи досвід участі та проведення розважальних заходів для дітей та молоді вніс свою пропозицію – «А давайте проведемо у Мошнах свято для дітей та молоді . Маю для цього БАЖАННЯ і ПРОПОЗИЦІЮ та й можливості.»

Підтримали його ідею всі без заперечень і сільський голова і відділ культури і працівники БК, а допомогли реалізувати друзі і звичайно всі хто прийшов на вечірку.

Зі своїми друзями вони привели до належного стану танцювальний майданчик - обкосили, загребли, винесли сміття, прибрали… Та й після вечірки, другого дня, приїхали прибрати.

А кажуть, що немає таких людей. Вони навколо і їх багато. Адже дарувати у світ ДОБРО та ПОЗИТИВ – це краще, ніж «нити» і жалітись на всіх не попадя та чекати, що хтось вам, щось зробить.

Цінуємо та поважаємо вас, наша активна молодь!!! А наша підтримка та допомога завжди з вами.

Не словами, а справами цінна людина.

ДРУЖЕ!!! Якщо ти також маєш БАЖАННЯ І ПРОПОЗИЦІЮ - ми чекаємо і на тебе!!!"
Наверх