Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 17 лип 2021 16:00

Як вакцинуватися від COVID-19 маломобільним людям - МОЗ

Як вакцинуватися від COVID-19 маломобільним людям - МОЗ
У маломобільних людей є можливість отримати щеплення від COVID-19 удома. Для цього в усіх регіонах України працюють мобільні бригади.

Про це інформує МОЗ України.

Звісно, викликати бригаду саме для однієї людини проблематично. Тож ви можете звернутися до сімейного лікаря чи на гарячу лінію протидії COVID-19 контакт-центру МОЗ України за номером: 0 800 60 20 19. Розкажіть, що маєте обмеження в русі  потребуєте вакцинації удома, повідомте адресу. Коли мобільна бригада формуватиме черговий список виїздів, вашу адресу додадуть до маршруту. Перелік медичних закладів, залучених до проведення вакцинації, є на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Щоб домовитися про вакцинацію вдома, можна звернутися не лише до сімейного лікаря чи в контакт-центр МОЗ України, а й до місцевого Департаменту охорони здоров’я. Контакти відповідних департаментів є на сайті МОЗ: moz.gov.ua/regionalni-upravlinnja.

Крім того, в кожній області в Україні є свій регіональний координатор з вакцинації від COVID-19, тож можна знайти контактні відомості для спілкування з ним.

Важливо: якщо ви потребуєте вакцинації удома, то мобільна бригада під час візиту до вас може прищепити і тих людей, що допомагають вам у побуті або ж доглядають вас.
Наверх